آتش‌سوزی گسترده در کارخانه رنگ‌سازی شرق تهران

سرپرست فرمانداری پاکدشت از مهار آتش‌سوزی گسترده در یک کارخانه رنگ‌سازی واقع در شهرک صنعتی عباس‌آباد خبر داد.
کد خبر: ۱۳۰۳۲۴۱
|
۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۵ 03 May 2025
|
1280 بازدید
|
۲

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مهدی حیدری با اشاره به وقوع این حادثه در ساعت ۸ صبح روز شنبه، ۱۳ اردیبهشت‌ گفت: با توجه به گستردگی آتش‌سوزی و وجود مواد قابل اشتعال و انفجار در این کارخانه، ۲۵ دستگاه خودرو آتش‌نشانی و تانکر آب از آتش‌نشانی‌های شهرک‌های صنعتی ایوانکی و خوارزمی همچنین شهرستان‌های ‌پیشوا، فرون‌آباد، پاکدشت و شریف‌آباد به محل حادثه اعزام شدند.

حیدری با بیان اینکه این آتش‌سوزی تا ساعت ۱۱ مهار شد، اظهار کرد: خوشبختانه این حادثه هیچ‌گونه تلفات جانی و مصدومی در پی نداشت و در حال حاضر عملیات ایمن‌سازی محل برای جلوگیری از سرایت آتش به کارخانه‌های اطراف در حال انجام است.

وی علت اولیه وقوع حادثه را جرقه و اتصالی برق عنوان کرد و افزود: به دلیل ماهیت اشتعال‌پذیر مواد موجود در این واحد تولیدی، آتش به سرعت گسترش یافت و با وجود وجود دستگاه‌های اطفای حریق در کارخانه، حدود ۷۰ درصد مجموعه از بین رفت.

سرپرست فرمانداری پاکدشت گفت: ‌بررسی علت دقیق حادثه و برآورد میزان خسارات، بلافاصله پس از پایان عملیات اطفای حریق توسط کارشناسان آغاز خواهد شد و نتایج آن اطلاع‌رسانی می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Canada
|
۲۰:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
تو ایران کلا سیستم ایمنی تعطیله
ناشناس
|
Belgium
|
۲۱:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
خدا بخیر بگردونه
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت