آیت‌الله رجبی مطرح کرد/

فضای مجازی یک نعمت بزرگ است و باید شکر آن را به جا آورد

مدیر مؤسسه امام خمینی (ره) گفت: فضای مجازی ظرفیت عظیمی است برای برگرداندن انحرافاتی که در جامعه ایجاد شده است. ما باید به فضای مجازی به چشم یک نعمت بزرگ که خداوند به ما عطا کرده است نگاه کنیم و در آن فعال باشیم و شکر این نعمت را به‌جا آوریم.
کد خبر: ۱۳۰۳۱۸۰
|
۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۰ 03 May 2025
|
824 بازدید
|
۲

فضای مجازی یک نعمت بزرگ است و باید شکر آن را به جا آورد

به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، آیت‌الله رجبی مدیر مؤسسه امام خمینی (ره) و عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه، و سید محمدامین آقامیری دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی، در حاشیه سومین اجلاس بین‌المللی «راویان رسانه‌ای اهل‌بیت(ع): فعالان رسانه‌ای قاره آفریقا» دیدار و گفتگو کردند.

رجبی در این‌دیدار گفت: ما در یک میدان جنگی هستیم که، غیر از جنبه‌های رسالت دینی، باید دشمن را بشناسیم، آینده‌نگری کنیم و با تمام توان در این عرصه حضور پیدا کنیم. ما برای دعوت همه عالم به اسلام باید از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم و زمینه‌سازی تمدن نوین اسلامی با این ظرفیت‌ها امکان‌پذیر خواهد بود تا زمینه‌سازی ظهور امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف باشد.

وی افزود: فضای مجازی ظرفیت عظیمی است برای برگرداندن انحرافاتی که در جامعه ایجاد شده است. ما باید به فضای مجازی به چشم یک نعمت بزرگ که خداوند به ما عطا کرده است نگاه کنیم و در آن فعال باشیم و شکر این نعمت را به‌جا آوریم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
یک فاجعه است اونم یک فاجعه جهانی. البته شبکه های اجتماعی نه فضای مجازی رو میگم
محمد هادی طهمورثی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
خدایی هم فضای مجازی یک نعمت است. دیگر نمی‌توان خیلی از حقایق را سانسور کرد.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت