ادعای حمله هکری به زیرمجموعه بانک پاسارگاد!

هکر‌ها مدعی شده‌اند به اطلاعات دارندگان دستگاه‌های کارتخوان شرکت «پرداخت الکترونیک پاسارگاد» دست یافته‌اند، ادعایی که اگر تأیید شود، یکی از گسترده‌ترین افشاگری‌های اطلاعات مالی و هویتی در کشور رقم خورده و در سکوت سنگین این شرکت وابسته به بانک پاسارگاد، موجی از نگرانی میان فعالان اقتصادی ایجاد کرده است.
کد خبر: ۱۳۰۲۵۷۲
|
۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶ 30 April 2025
|
4480 بازدید
|
۴

حمله هکری به زیرمجموعه بانک پاسارگاد/ امنیت کارتخوان‌های «پرداخت الکترونیک پاسارگاد» زیر سوال رفت!

برخی خبرها از هک گسترده در یکی از شرکت‌های زیرمجموعه بانک پاسارگاد حکایت دارند، هکی که حالا به نگرانی جدی برای بسیاری از فعالان اقتصادی تبدیل شده است.

به گزارش سرویس اقتصادی تابناک، از شب گذشته موجی از خبر‌ها در شبکه‌های اجتماعی و برخی کانال‌های غیررسمی منتشر شده که از هک شدن سرور‌های شرکت «پرداخت الکترونیک پاسارگاد» و افشای اطلاعات گسترده پذیرندگان دستگاه‌های کارتخوان این شرکت خبر می‌دهند. انتشار این خبر باعث شوک و نگرانی عمیق میان صاحبان کسب‌وکار‌های شهری و روستایی شده است.

بر اساس آنچه در فضای مجازی منتشر شده، هکر‌ها توانسته‌اند به اطلاعات حدود ۴ میلیون رکورد اطلاعات دسترسی پیدا کنند، اطلاعاتی که طیف وسیعی از داده‌های هویتی، مالی و فنی را در بر می‌گیرد. از کد ملی، شماره حساب و آدرس محل کسب گرفته تا مدل و شماره ترمینال دستگاه پوز، کارکرد ماهانه و سالیانه دستگاه‌ها و حتی اطلاعات برخی کارکنان شرکت.

به گونه ای که در فهرست داده‌های افشاشده توسط هکرها، اطلاعات حساسی نظیر موارد زیر به چشم می‌خورد:

شماره ترمینال، کد پذیرنده و شماره قرارداد

کد ملی، شماره شبا و شماره حساب پذیرنده

نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، شماره همراه و تلفن ثابت

نام فروشگاه، آدرس دقیق، شهر، استان و کدپستی

نام صنف، نوع صنف و وضعیت ترمینال

اطلاعات مربوط به فیش‌های واریزی، شماره زونکن و تاریخ نصب یا انصراف

مشخصات بازاریاب، کاربر ثبت‌کننده، نام دفتر و منطقه

و اطلاعاتی مربوط به پروژه‌ها، کارکرد‌های ماهانه و مدل دستگاه‌ها

به ادعای هکرها، این اطلاعات نه‌تنها شامل پذیرندگان و کسب‌وکارهاست، بلکه برخی داده‌های داخلی شرکت و پرسنل نیز در میان فایل‌های منتشرشده دیده می‌شود.

حمله هکری به زیرمجموعه بانک پاسارگاد/ امنیت کارتخوان‌های «پرداخت الکترونیک پاسارگاد» زیر سوال رفت!

در حالی که حجم و حساسیت این افشاگری می‌تواند پیامد‌های سنگینی برای اعتبار و امنیت شبکه پرداخت کشور داشته باشد، شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد و مدیران آن تاکنون سکوتی معنادار در پیش گرفته‌اند. سکوتی که با توجه به وابستگی این شرکت به بانک پاسارگاد، ابهامات و انتقادات بیشتری را در میان فعالان اقتصادی و کاربران شبکه بانکی کشور به وجود آورده است.

اگر صحت این افشاگری تأیید شود، باید پرسید چه نهادی بر امنیت اطلاعات میلیون‌ها ایرانی در بانک هایی نظیر پاسارگاد نظارت می‌کند؟ و چرا سامانه‌ای که قرار بود امنیت تراکنش‌های مالی را تامین کند، به این سادگی دچار چنین خلأ امنیتی شده است؟

در پایان گفتنی است بررسی های میدانی خبرنگار تابناک نشان می دهد کارت خوان های فروشگاهی این شرکت بدون اختلال در حال فعالیت هستند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
سلام
من چندین سال توی این شرکت کار میکردم
واقعا شرکت بدون برنامه و بدون هدفی هست
یه بی نظمی وحشتناکی اونجا حاکمه
عین باندهای مافیایی میمونند
و همش حاشیه و دعوا و درگیری حاکم تو محیطشون
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
تنها چیزی ک در بانکها مهم نیست حق و حقوق مردم است،پاسارگاد هم مثل بانک سپه
ناشناس
|
Romania
|
۱۵:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
متخصصین نخبه کامپیوتر اسیر فیلتر...ینگ سرعت پایین اینترنت...مدیران بی سواد بعضا آقازاده های رانت خوار شدند که پروژه ها را به صورت فله ای میگرفتن و البته با حقوق کم به متخصص کامپیوتر میسپردن....در نتیجه برخی از نخبگان بعد از ساعت کاری روی اسنپ کار میکردند...و در اخر ماه باید التماس میکزدند تا حقوقشون به موقع پرداخت بشه‌..در نتیجه تعداد زیادی به گشورهای هنسایه ...کانادا و اروپا مهاجرت کردند و عرصه برای نیروهای بی سواد اما دارای روابط باز شد و تقریبا هر ماه گند کار با یک هک بانک..بیمه....غیره در میاد
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۹:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
من خیلی سال توی این زمینه کار می کنم و مدت زیادیش رو توی خدمات انفورماتیک بودم، با اطمینان خدمتتون می گم که این اتفاقها دیگه قرار نیست محدود باشه بخاطر اینکه تعداد زیادی از افرادی خبره از کشور مهاجرت کردن و بیشتر این افراد حتی جایگزین هم ندارند! دلیل رفتن فیلترینگ شرایط بد کشور و چیزی که باعث شد اونهایی که سنشون بالاتر بود و قصد رفتن نداشتن هم تصمیم بگیرند مهاجرت کنن اون صیانت بود، با تصویبش حدودا 10 نفری که من میشناختم هم توی شبکه هم نرم افزار از کشور رفتند.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت
آخرین اخبار