صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خانه تکانی در وزارت صنایع‌

خانه تکانی در وزارت صنایع با تغییر مدیران ستادی آن وارد دور تازه‌ای شده است.
کد خبر: ۱۳۰۱۷۱
| |
8998 بازدید
|
۴

روزنامه جهان صنعت نوشت:

در آخرین تغییر و تحول رخ داده در وزارت صنایع و معادن حسن شیخ‌نیا از معاونت توسعه منابع انسانی و پشتیبانی این وزارتخانه می‌رود تا دور جدیدی از تغییر و تحولات در این وزارتخانه رقم بخورد.

به گزارش ایسنا، قرار است شیخ‌نیا از این پس به عنوان مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری معادن و فلزات به کار خود درحوزه صنعت ادامه دهد.   

رسمی نشده اما تکذیب‌  هم نمی‌شود

با وجودی که وزارت صنایع و معادن هنوز به صورت رسمی خبر تغییر معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی این وزارتخانه را تایید نکرده‌ اما این خبر را تکذیب هم نکرده است.   

پیشتر طاهر طاهری، معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت صنایع و معادن نیز پس از رفتن این وزارتخانه به سمت مدیرعامل شرکت گسترش سرمایه‌گذاری ایران خودرو منصوب شد.   
نکته جالب درباره دو شرکت سرمایه‌گذاری معادن و فلزات و گسترش سرمایه‌گذاری ایران خودرو این است که هر دو در خیابان جردن تهران واقع شده‌اند.
  
حاتم می‌ماند یا می‌رود

از سوی دیگر شنیده می‌شود که احتمال رفتن محسن حاتم، معاون برنامه‌ریزی،‌توسعه و فناوری وزارت صنایع و معادن نیز از این وزارتخانه وجود دارد.   

چندی پیش محمد مسعود سمیعی‌نژاد، معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنایع و معادن نیز از این وزارتخانه جدا شده و به عنوان مدیرعامل شرکت فولاد‌مبارکه اصفهان در این شرکت مشغول به کار شد.  
 
اگرچه در مورد شیخ‌نیا، معاونت توسعه منابع انسانی و پشتیبانی خبرگزاری فارس گزارش می‌دهد که وی به خواسته خود از این سمت کناره‌گیری کرده که با موافقت وزیر نیز بوده هنوز شخصی به عنوان معاون جدید برای این معاونت معرفی نشده است.

شیخ‌نیا در اسفند‌ماه 86 با حکم محرابیان به عنوان معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی وزیر صنایع منصوب شده بود. تغییر و تحولات اخیر و جابه‌جایی مدیران بدنه وزارت صنایع و معادن ظاهرا حکایت از تغییر برنامه‌های این وزارتخانه برای تصمیم‌گیری‌های آتی داشته که همچنان ادامه دارد.

 از مرداد تا آبان‌

بر این پایه تغییرات جدید دنباله تغییرات مردادماه سال‌جاری مدیران بود که با رفتن مهدی پورهاشم از اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران که گفته می‌شود دوره ماموریت وی پایان پذیرفته بود، استارت خورد.

پس از آن مهدی اسلام‌پناه جایگزین گلناز نصراللهی در دفتر صنایع نساجی و پوشاک شد و اندکی بعد حسین ابویی ‌مهریزی، مدیرکل دفتر صنایع غیرفلزی وزارت صنایع و معادن نیز از سمت خود خداحافظی کرد.

در پی این تغییرات احمدعلی‌هراتی‌نیک، مدیرعامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) نیز با بازنشستگی خود سکان هدایت سازمانش را به دست حسن پلارک سپرد.پس از آن سمیعی‌نژاد، معاون امور معدنی وزیر نیز از بدنه این وزارتخانه جدا شد و به فولاد مبارکه پیوست تا بعد از آن طاهری معاون حقوقی و امور مجلس و استان‌های وزارتخانه هم بار خود را از این وزارتخانه بربندد تا زمزمه تغییر شیخ‌نیا نیز شنیده شود.

بر این اساس شواهد امر حکایت از اراده قوی برای تغییر مدیران فعلی با هدف یکسان‌سازی سیاست‌ها دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ali
|
United States
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۰
سلام آقاتشريف بياريدوزارتخونه اگريه کارمندپيداکرديدکه ازوضع فعلي رازي باشه جايزه بگيريد.اون ازوضع صنايع ومعادن کشوراينم ازوضعيت کارمندها.همه رفتيم زيرخط فقر توي وزارت صنايع ومعادن
قلی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۰
آقایی که از آمریکا کامنت زدی و می گویی هیچ کس از وضع فعلی تو وزارت صنایع راضی نیست لطفا بفرمایید کدوم معاونت وزارت صنایع تو آمریکا مستقره که ما تشریف بیاریم ببینیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟