صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

نوجوانی در کنیا شکارِ شیر شد

سازمان حیات‌وحش کنیا گزارش داد دختری ۱۴ ساله شکار یک قلاده شیر شده است.
کد خبر: ۱۳۰۰۵۹۶
| |
6439 بازدید

نوجوانی در کنیا شکارِ شیر شد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، شاهدان می‌گویند شیر این دختر نوجوان را از منطقه‌ای مسکونی در حاشیه «نایروبی» ربوده بود.

کودک دیگری مسیر یک رودخانه محلی را به دنبال این نوجوان پیمود، کیف مدرسه او را پیدا و مقامات را مطلع کرد. به گفته مقامات حیات‌وحش کنیا، شیر شکارچی هنوز پیدا نشده است.

پیشتر هم خبر‌هایی از ورود شیر‌ها به نایروبی منتشر شده بود.

شیر‌هایی که در پارک ملی حفاظت‌شده نایروبی زندگی می‌کنند، بیشتر برای شکار دام و طیور به مناطق مسکونی می‌آیند و حمله این حیوانات به انسان پدیده‌ای معمول نیست. بنابر این گزارش، روز قبل‌تر هم مردی ۵۴ ساله در ۸۰ کیلومتری نایروبی پس از حمله‌ی یک فیل وحشی جان باخت.

پارک ملی حیات‌وحش کنیا در فاصله ۱۰ کیلومتری از مرکز شهر نایروبی قرار دارد.

به گزارش بی بی سی، «پائولا کاهومبو»، رئیس مرکز حفاظت از حیات وحش کنیا می‌گوید که این مرگ‌ها حوادث اتفاقی نیستند و باید با بهتر کردن ارزیابی خطر از جان شهروندان و همینطور حیوانات محافظت کرد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات