صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قرصهای جدید جاسوس پزشکان در بدن!

این تراشه‌ها قابل هضم نیستند و به وسیله اسید معده فعال شده و به پزشک اطلاع می‌د‌هد بیمار داروهای خود را در زمان مقرر و به میزان درست مصرف کرده است.
کد خبر: ۱۳۰۰۱۴
| |
2661 بازدید

در آینده‌‌ای نزدیک شاهد تجویز قرص‌هایی خواهیم بود که به تراشه‌هایی برای انتقال اطلاعات مورد نیاز پزشکان، تجهیز شده‌اند.

به گزارش شبکه ایران، پزشکان تا امروز قرص‌ها را با هدف رساندن مواد دارویی به بدن تجویز می‌کردند اما از پس همین داروها به آن‌ها کمک خواهد کرد تا داده‌های مورد نیاز خود درباره بیماران را به آسانی به دست آورند.

محققان سوئیسی معتقدند که قرص‌ها فقط برای رساندن مواد دارویی بدن نیستند و می‌توان از آن‌ها برای مشاهده اثرات دارو و انتقال داده‌های مربوط به آن پزشکان استفاده کرد.

قرص‌هایی که تراشه‌هایی به این منظور بر روی آن‌ها تعبیه شده است تا 18 ماه آینده مورد استفاده قرار خواهند گرفت. این قر‌ص‌ها هم مواد دارویی را به بدن منتقل می‌کنند و هم اطلاعات مورد نظر را از داخل بدن به قطعه‌ای که روی سطح پوست بیمار قرار گرفته است، منتقل می‌کنند.
در مرحله بعدی اطلاعات از این قطعه از طریق تلفن‌همراه هوشمند یا شبکه بی‌سیم پزشک بیمار مورد نظر ارسال خواهد شد.

این تراشه‌ها قابل هضم نیستند و به وسیله اسید معده فعال شده و به پزشک اطلاع می‌د‌هد بیمار داروهای خود را در زمان مقرر و به میزان درست مصرف کرده است.

این مسئله برای بیمارانی که عمل جراحی پیوند عضو بر روی آنان صورت گرفته، بسیار با اهمیت است.

مشاهده و نظارت بر مواردی چون دمای بدن و ضربان قلب بیمار به پزشکان کمک می‌کند تا داروی مناسبی را برای هر فرد با اطمینان از این‌که میزان داروی تجویز شده بهترین و دقیق‌ترین میزان ممکن است، تجویز کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟