اقدام خيرهکننده وزارت ارشاد «براي ايران»!
در اين اقدام که احتمالا با واکنش منفي رئيسجمهور کشورمان دکتر احمدينژاد روبهرو خواهد شد، با استفاده از عاليترين مقواي گلاسه، آلبومي نفيس و گرانبها در تيراژ سه هزار نسخه از تصاوير ديدني رئيسجمهور آماده و توزيع شده است.
کد خبر: ۱۲۹۸۸
| | 34312 بازدید
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در ماههاي اخير، دست به اقدامي خيرهکننده «براي ايران»! زده است.
به گزارش خبرنگار «تابناک»، در اين اقدام که احتمالا با واکنش منفي رئيسجمهور کشورمان دکتر احمدينژاد روبهرو خواهد شد، با استفاده از عاليترين مقواي گلاسه، آلبومي نفيس و گرانبها در تيراژ سه هزار نسخه از تصاوير ديدني رئيسجمهور آماده و توزيع شده است.
اين مجموعه که با مقدمه محمدحسين صفارهرندي و عکسي خندان از او و رئيسجمهور آغاز شده و پايان مييابد، به کوشش کرمي، مسئول دفتر او آماده شده و توضيحات تصاوير آن به دو زبان فارسي انگليسي زير آنها آمده است.

تنها راه توجيه چنين اقدامي، ارسال اين آلبوم نفيس به کشورهاي خارجي براي اصلاح باور نادرست ايجادشده از دکتر احمدينژاد است که در اين صورت هم استفاده از برخي تصاوير در اين آلبوم چندان توجيه ندارد.

گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟





