صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آمریکا سفر شهروندانش به ایران را ممنوع کرد

دولت آمریکا با انتشار بیانیه‌ای از شهروندانش خواست از سفر به ۲۱ کشور پرخطر جهان خودداری کنند.
کد خبر: ۱۲۹۷۳۲۴
| |
8620 بازدید
|
۱

آمریکا سفر شهروندانش به ایران را ممنوع کرد

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران: دولت آمریکا با انتشار بیانیه‌ای از شهروندانش خواست از سفر به ۲۱ کشور پرخطر جهان خودداری کنند.
 
دولت ایالات متحده با انتشار فهرست به روز رسانی شده از شهروندان آمریکایی خواسته است از سفر به ۲۱ کشور که تحت بالاترین سطح هشدار (سطح ۴) قرار دارند، خودداری کنند. این هشدار‌ها به دلایلی مانند تروریسم، درگیری‌های مسلحانه، آدم‌ربایی و بی‌ثباتی سیاسی صادر شده‌اند. 
 
کشور‌هایی که به این فهرست اضافه شده‌اند شامل ۵ کشور جمهوری دموکراتیک کنگو، سوریه، سودان جنوبی، ایران، یمن
 
۱۶ کشور با شرایط بحرانی هستند که مهمترین آنها شامل افغانستان، بلاروس، بورکینافاسو، میانمار، هائیتی، لیبی، کره شمالی، روسیه و اوکراین هستند.
 
هشدار‌ها در حالی صادر می‌شوند که برخی کشور‌های اروپایی نیز به دلیل سیاست‌های بحث‌برانگیز دولت ترامپ، به شهروندان خود درباره سفر به آمریکا هشدار داده‌اند. به نظر می‌رسد تنش‌های ژئوپلیتیک در حال تغییر الگو‌های سفر جهانی است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۵
این مرد زرد واقعا دیوانه است
برچسب منتخب
# حمله آمریکا به ونزوئلا # نیکلاس مادورو # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات