صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کلاهبرداری به بهانه دریافت نذورات رمضانی

رئیس پلیس فتای تهران از مردم خواست مراقب تبلیغات دروغین در فضای مجازی برای دریافت کمک‌های خیرخواهانه به مستمندان و نیازمندان باشند.
کد خبر: ۱۲۹۶۲۷۰
| |
2506 بازدید
کلاهبرداری به بهانه دریافت نذورات رمضانی

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری دانشجو، سردار داوود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا پایتخت اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان، مجرمان سایبری با سوءاستفاده از نیات خیرخواهانه شهروندان و فضای معنوی این ماه، اقدام به کلاهبرداری از طریق تبلیغات فریبنده در فضای مجازی و ارسال پیامک‌های جعلی می‌کنند.

وی افزود: یکی از روش‌های رایج کلاهبرداران، ایجاد لینک های جعلی برای دریافت نذورات و کمک به نیازمندان است. این افراد با انتشار تصاویر و فیلم از افراد کم‌بضاعت، شهروندان را ترغیب به واریز وجه به حساب‌های نامعتبر می‌کنند.

سردار گودرزی برای پیشگیری از این نوع کلاهبرداری‌ها توصیه کرد: پیش از کمک به هر مؤسسه خیریه، حتماً از اعتبار آن اطمینان حاصل کنید و نذورات خود را فقط به حساب نهاد‌های رسمی و معتبر واریز کنید. بر روی لینک‌هایی که از منابع ناشناس و به نام خیریه ارسال می‌شود، کلیک نکنید.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات