کشف ۳۰ دستگاه تویوتا کرولای قاچاق در شهریار
سردار کیومرث عزیزی اعلام کرد که پس از دریافت اطلاعات مبنی بر نگهداری خودروهای قاچاق در انباری در شهریار، تیم پلیس امنیت اقتصادی غرب استان تهران اقدام به شناسایی و با همکاری مأموران اداره صمت، این انبار را تحت بازرسی قرار دادند.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ سردار کیومرث عزیزی اعلام کرد که پس از دریافت اطلاعات مبنی بر نگهداری خودروهای قاچاق در انباری در شهریار، تیم پلیس امنیت اقتصادی غرب استان تهران اقدام به شناسایی و با همکاری مأموران اداره صمت، این انبار را تحت بازرسی قرار دادند. در نتیجه، ۳۰ دستگاه خودروی قاچاق تویوتا کرولا کشف و یک متهم دستگیر شد.
وی افزود که کارشناسان ارزش این خودروهای قاچاق را ۱۲۰۰ میلیارد ریال ارزیابی کردهاند و متهم به همراه خودروها پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی تحویل داده شدند.
سردار عزیزی همچنین از شهروندان خواست تا هرگونه تخلف و فعالیت مشکوک را از طریق شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
فرمانده انتظامی شهرستانها از همکاری مردم با پلیس قدردانی کرد و تأکید کرد که اقدامات برای تأمین امنیت و آرامش شهروندان ادامه خواهد یافت.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۷
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲۱
مطمئن هستید مال آشنا ها نیست؟
حالا در نظر بگیر بقیه ماجرا چی هست
بر نمی کردند
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟








