میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هشدار مهم سازمان بازرسی به ایرلاین‌ها

بازرس کل راه و شهرسازی سازمان بازرسی کل کشور خواستار نظارت بیشتر بر عرضه بلیت و برخورد با گرانفروشی‌ها شد.
کد خبر: ۱۲۹۳۴۹۳
| |
3391 بازدید
|
۲

هشدار مهم سازمان بازرسی به ایرلاین‌ها

بازرس کل راه و شهرسازی سازمان بازرسی کل کشور با ارسال نامه‌ای به رئیس سازمان هواپیمایی کشوری به منظور نظارت بیشتر بر عرضه بلیت و برخورد با گرانفروشی‌ها، تصریح کرده است: با توجه به در پیش بودن سفرهای نوروزی باید برنامه ریزی دقیق برای دسترسی عموم اقشار جامعه به خدمات حمل و نقل هوایی مناسب و نیز نظارت بر شرکت‌های هواپیمایی در عرضه و ارائه بلیت هواپیما انجام شود.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، وی در این نامه بر اعمال نظارت روزانه و برنامه ریزی شده بر عملکرد شرکت‌های هواپیمایی و سامانه‌های فروش بلیت از طریق انجام بازدیدهای میدانی تاکید کرده است.

بازرس کل راه و شهرسازی سازمان بازرسی کل کشور به شرکت‌های هواپیمایی هشدار داد که در صورت گرانفروشی به تعزیرات معرفی خواهند شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
مثلا چکارشون میکنی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۱
آخی چقد هم ترسیدن
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات