تیراندازی به سرنشینان پژو در نیمه شب

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: تیم ویژه بازرسی پلیس برای بررسی ابعاد تیراندازی به سرنشینان پژو در مسیر ایرانشهر به این شهرستان اعزام شدند.
کد خبر: ۱۲۹۱۱۴۵
| |
2489 بازدید
تیراندازی به سرنشینان پژو در نیمه شب

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سردار محمد اسحاقی شامگاه چهارشنبه اظهار کرد: در پی مجروحیت سرنشینان یک‌دستگاه پژو نقره‌ای رنگ در مسیر کمربندی ایرانشهر در اثر تیراندازی افراد ناشناس در نیمه شب ششم اسفند تیمی متشکل از کارآگاهان زبده، کارشناسان سلاح و نمایندگان رده های نظارتی به منظور بررسی تمامیِ جوانب حادثه و جمع آوری ادله و آثار صحنه و انجام اقدامات فنی به ایرانشهر اعزام شدند.

اسحاقی بیان کرد: پس از این حادثه انتقال مجروحان به مرکز درمانی ایرانشهر به منظور تسریع در اقدامات درمانی آن‌ها توسط عوامل گشت‌های جاده ای یگان تکاوری انجام شده که انتشار کلیپی با ادعای انجام تیراندازی از سوی ماموران پلیس در فضای مجازی تیم ویژه‌ای از بازرسان و کارشناسان پلیس آگاهی در حال بررسی موضوع هستند که نتیجه پس از بررسی دقیق اطلاع رسانی خواهد شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت