غذای پرطرفدار در تهران قدیم+ عکس
برخلاف اشراف و ثروتمندان که مرغ و مسما یا انواع پلو و چلو میخوردند، غذای رایج در میان فقرای تهران قدیم عدسی بود.

به گزارش «تابناک» به نقل از مشرق، این غذا از خوراکهای سالم و خوشمزه پرطرفدار بهویژه میان فقرا محسوب میشد. هر آشپزی برای پخت عدسی، سبک و روشی به کار میبرد. یکی سیبزمینی نگینی داخلش میریخت و دیگری از عدس ریزتر برای مزه بهتر استفاده میکرد، اما عدسی که غلیظتر و رنگ و لعاب بیشتری داشت، طعمش هم بهتر بود.

نخستین عدسیپزیها در اصفهان منحصر به یک خانواده بود. بعدها یکی از اعضای همین خانواده به تهران آمد و پخت عدسی را رواج داد. عدسیپزها و عدسیفروشها، عدسهای پخته را در دیگهایی میریختند و در کوچه و گذرها دوره میگرداندند. گاهی هم در مکانهای معین بهویژه روبهروی نانواییها بساط پهن میکردند. عدسی در تهران بیشتر در فصل سرد سال پخته میشد.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱۰
پاسخ ها
ناشناس
| ۰۸:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۸
الان عدسی غذای لاکچری شده از بس که حبوبات گران هست!
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۳:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۸
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟






