نایب رئیس دوم مجلس تصریح کرد: کمیسیون های امنیت ملی و صنایع از جمله کمیسیون های پر ازدحام بودند و انتخاب اعضای آن مکانیزیم های خاص خود را دارد که نهایتا با تصمیم روسای شعب اعضای آن انتخاب می شوند.
باهنر با بیان اینکه "دوستان اقلیت می گویند ما را در کمیسیون ها راه نداده اند، کم لطفی می کنند" گفت: البته می توانست انتخاب اعضای کمیسیون ها با دقت بیشتری انجام شود. ولی مثلا در کمیسیون امنیت ملی 21 نفر از متقاضیان نتوانستند به آن راه پیدا کنند که جمعی از آنها از اکثریت و تعدادی از اقلیت بودند ولی در نهایت معتقدیم می توان به تعادل و تعامل برسیم.
محمدرضا باهنر درپاسخ به سئوال دیگری مبنی بر احتمال رسیدن اصولگرایان به کاندیدای واحد برای انتخابات ریاست جمهوری آینده، گفت: تمام تلاش ما برای رسیدن به کاندیدای واحد است البته این به آن معنا نیست که دیگران را ازرقابتهای درون تشکیلاتی محروم کنیم آنها تلاش خود را آغاز کرده اند و اشکالی هم ندارد.
وی ادامه داد: همانطور که در دور هشتم مجلس شورای اسلامی جبهه متحد اصولگرایان توانست 85 درصد از کاندیداهای خود را به مجلس وارد کند به امید خدا با ادامه این روند به اهداف خود خواهد رسید.
نایب رئیس مجلس در خصوص مکانیزم رسیدن به این وحدت نیز گفت: رقابت درون جناحی نقدهایی را ایجاد می کند ، تلاش می کنیم با برطرف نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت به این مکانیزم برسیم ولی هنوز ساختاری برای آن تعریف نکرده ایم.
باهنر در خصوص حزب فراگیر جامعه اسلامی مهندسین نیز گفت: متاسفانه در حال حاضر در جامعه اسلامی مهندسین به علت محدودیت های اساسنامه ای ، اعضای ما فقط می توانند مهندس باشند. گرچه ما نخبگان خوبی را در مجموعه گردآوردیم ولی فکر می کنیم با تغییر اساسنامه فعالیت ها برای مجوز یک حزب فراگیر در جامعه اسلامی مهندسین فراهم شود و ما با استقبالی که از سوی اعضا داشتیم کار خود را شروع کردیم.
وی در پایان در پاسخ به سئوالی مبنی بر کارآیی حزب فراگیر مد نظر جامعه اسلامی مهندسین نیز گفت: تجربه نشان داده است در بسیاری از انتخابات ها با اجماع اصولگرایان موفقیت های خوبی نصیب آنها شده است همانگونه که در حال حاضر سه چهارم نمایندگان مجلس هشتم تحت حمایت جبهه متحد اصولگرایان هستند، بنابراین حزب فراگیر قطعا می تواند کارآیی زیادی داشته باشد.