صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

یک تست ساده برای پیش‌بینی بیماری قلبی

متخصصان علوم پزشكي دانشگاه گلاسگو با استفاده از نمونه‌هاي ادرار، ميزان پروتئيني را اندازه‌گيري كردند كه مي‌تواند مشكلات قلبي را نشان دهد و ديگر نيازي به استفاده از سوزن و تست خون نخواهد بود.
کد خبر: ۱۲۸۷۸۳
| |
2741 بازدید

پزشكان از اين پس مي‌توانند سال‌ها پيش از بروز علائم بيماري قلبي، تنها با كمك يك تست ادرار ساده احتمال بروز اين بيماري را در افراد پيش‌بيني‌ كنند.

به گزارش ايسنا، متخصصان علوم پزشكي دانشگاه گلاسگو با استفاده از نمونه‌هاي ادرار، ميزان پروتئيني را اندازه‌گيري كردند كه مي‌تواند مشكلات قلبي را نشان دهد و ديگر نيازي به استفاده از سوزن و تست خون نخواهد بود.

به گزارش روزنامه‌ ديلي ميل چاپ انگليس، پزشكان مي‌گويند: با كمك تست جديد امكان تشخيص زودهنگام آسيب‌هاي وارد شده به سرخرگ‌ها كه اغلب منجر به سكته قلبي، نارسايي قلبي و ساير مشكلات عروق كرونري مي‌شوند، فراهم خواهد شد و جان صدها نفر از مرگ نجات خواهد يافت. همچنين با اين پيش‌بيني‌ سريع مي‌توان بسياري از بيماران را در مراحل اوليه بيماري شناسايي كرد و با درمان به موقع از حمله قلبي در آن‌ها پيشگيري نمود.

طبق مقاله منتشر شده در مجله «فشار خون» اين آزمايش ظرف كمتر از دو سال آينده در دسترس پزشكان و درمانگرها قرار خواهد گرفت.

اين يافته حاصل همكاري گروهي از متخصصان انگليسي، آمريكايي، استراليايي، آلماني و دانماركي است.

انتهاي پيام

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟