مدال نقره جام جهانی یخنوردی برای ورزشکار ایرانی
در سومین دور از جامهای جهانی یخنوردی در این فصل که در «شامپانی» فرانسه جریان دارد، «محسن بهشتیراد» یخنورد خوب کشورمان موفق به کسب مدال نقره ماده «سرعت» شد.
کد خبر: ۱۲۸۶۲۸۶
| | 2062 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از مهر، به نقل از روابط عمومی فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی؛ سومین دور از جامجهانی یخنوردی این بار در «شامپانی» فرانسه در حال برگزاری است و یخنوردان کشورمان، همچون دو دورهی قبلی این بار نیز از مدعیان قهرمانی محسوب میشوند.
بر همین اساس؛ در ماده «سرعت» این مسابقات، دو یخنورد خوب کشورمان، «محسن بهشتی راد» و «محمدرضا صفدریان» موفق شدند به ترتیب عناوین دوم و چهارم مسابقات را از آن خود کنند. در این ماده دو یخنورد مغولستانی اول و سوم شدند.
همچنین؛ «محمدرضا صفدریان» با راهیابی به مرحله فینال ماده «لید»، امروز با رقبای خود برای کسب مدال مسابقه خواهد داد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




