
وی در ادامه بیان کرد: ۹۴ درصد مردم از نانهای سنتی مانند تافتون، لواش، بربری و سنگک استفاده میکنند و تنها ۶ درصد به نانهای صنعتی روی آوردهاند.
به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو تأکید کرد: نانهای صنعتی و نیمهصنعتی از نظر ایمنی و بهداشت، سالمتر از نانهای سنتی هستند؛ زیرا فرآیند تولید آنها تحت نظارت مسئول فنی و کنترل کیفیت انجام میشود.
وی با اشاره به نظارت ضعیف بر نانهای سنتی افزود: سازمان غذا و دارو تأکید دارد که برای پخت هر نان، باید از آرد ویژه همان نان استفاده شود؛ بهویژه نان سنگک که حتماً باید با آرد مخصوص خود پخته شود.
 بهتره تیترو اصلاح کنی افغانیها در سال چقدر در ایران نان میخورند!
 							         		            بهتره تیترو اصلاح کنی افغانیها در سال چقدر در ایران نان میخورند!         		                     		         خانم استاد غذای ویژه! درباره گوشت نخوردن ایرانی ها چی دارید که بگید؟
 							         		            خانم استاد غذای ویژه! درباره گوشت نخوردن ایرانی ها چی دارید که بگید؟ ایرانیان از شدت فقر، کالری مورد نیاز را فقط از نان تهیه میکنند. سرانه مصرف گوشت را هم مقایسه کنید.
 							         		            ایرانیان از شدت فقر، کالری مورد نیاز را فقط از نان تهیه میکنند. سرانه مصرف گوشت را هم مقایسه کنید.         		                     		         هیچ نظارتی وجود نداره کیفیت نانهاواقعا افتضاحه
 							         		            هیچ نظارتی وجود نداره کیفیت نانهاواقعا افتضاحه         		                     		         خانم محترم همون نان را هم افغانی های مقیم می خورند
 							         		            خانم محترم همون نان را هم افغانی های مقیم می خورند