دستور به یک اپلیکشین درباره فروش اینترنتی نان

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری همدان در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان همدان گفت:فروش نان اینترنتی در بستر اپلیکیشن‌ها ممنوع است.
کد خبر: ۱۲۸۰۵۰۸
|
۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۴ 29 December 2024
|
2652 بازدید

اسدالله ربانی‌مهر عصر روز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به نارضایتی مردم و صف نانوایی‌ها، فروش نان اینترنتی در همدان در بستر اپلیکیشن ممنوع است و با شرکت اسنپ فود مکاتبه شده که فروش نان اینترنتی از سامانه خرید و فروش حذف شود تا راهکار مناسب و نانوایی‌های این برنامه مشخص شود.

به گزارش «تابناک»، معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری همدان در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان همدان گفت: اجرای طرح نان کامل در همدان از اقدامات خوب کارگروه آرد و نان بوده و باید کیفیت نان را بالا ببریم که در سلامتی مردم تأثیرگذار است.

وی یادآور شد: تعداد نانوایی‌های نان کامل در همدان افزایش پیدا خواهد کرد و نظارت بر نانوایی‌ها توسط اصناف ادامه می‌یابد و در راستای تجهیز نانوایی‌ها ۱۴۰ نانوایی به بانک معرفی شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت