فینالیست شدن هانیه رستمیان در بوندسلیگا

لژیونر تیراندازی ایران در پنجمین رقابت خود در بوندسلیگا به برتری رسید و همراه تیمش به فینال راه یافت.
کد خبر: ۱۲۸۱۸۶۰
| |
1906 بازدید

فینالیست شدن هانیه رستمیان در بوندسلیگا

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، هانیه رستمیان، نخستین لژیونر تیراندازی ایران در پنجمین رقابت خود با تیم PIER ۲۰۰۰ در بوندسلیگا آلمان مقابل لیبن بارتس در خط آتش ایستاد و با امتیاز ۳۸۶ به برتری رسید. حریف او امتیاز ۳۷۱ را بدست آورد.

یاران رستمیان نیز در این دیدار در مصاف با تیم Raesfeld با نتیجه ۴ بر یک پیروز شدند. آنها روز گذشته برابر تیم Kriftel با نتیجه صفر بر ۵ شکست خورده بودند.

تیم PIER ۲۰۰۰ اکنون در رده دوم جدول رده‌بندی قرار دارد و همراه تیم‌های Kriftel، wathlingen و leegmoor به فینال راه یافته است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت