میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

زن بی‌رحم همسرش را به قتل رساند و او را دفن کرد!

فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد از وقوع قتل یک مرد ۴۰ ساله به دست همسرش در پی اختلافات خانوادگی خبر داد.
کد خبر: ۱۲۸۰۹۱۸
| |
4555 بازدید
زن بی‌رحم همسرش را به قتل رساند و او را دفن کرد!

سرهنگ حسین کیان‌مهر، فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد، سه‌شنبه ۱۱ دی‌ماه در گفت‌وگو با رسانه‌ها اظهار کرد: پس از دریافت گزارش‌های فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر مفقودی یک مرد ۴۰ ساله و احتمال وقوع قتل در یکی از روستاهای شهرستان محمودآباد، مأموران پلیس آگاهی بلافاصله به محل اعزام شدند.

به گزارش «تابناک»، وی افزود: در پی تحقیقات اولیه و بررسی اسناد و مدارک موجود، پلیس به این نتیجه رسید که قتل رخ داده است. در این راستا، همسر مقتول به عنوان مظنون اصلی پرونده دستگیر و مورد بازجویی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان محمود‌آباد ادامه داد: متهم در بازجویی‌ها به قتل همسر خود با ضربه جسمی سخت به سرش در پی اختلافات خانوادگی اعتراف کرد. وی همچنین گفت که جسد مقتول را در یک باغ در همان روستا دفن کرده است.

سرهنگ کیان‌مهر در پایان اظهار کرد: جسد مقتول توسط مأموران در باغ کشف شد. وی همچنین از خانواده‌ها خواست که در مواقع خشم و عصبانیت با کنترل خود و مشاوره با مراکز اجتماعی و مددکاری انتظامی، از وقوع حوادث ناگوار مشابه جلوگیری کنند.

این حادثه تأکیدی بر اهمیت توجه به مسائل خانوادگی و پیگیری مشکلات از طریق راهکارهای مسالمت‌آمیز است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات