ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تیپ پاییزی شبنم قربانی و فرزندانش

شبنم قربانی بازیگر سریال طوبی که همیشه عکس های زیبایی از استایل خودش و فرزندانش به اشتراک میگذارد اینبار با استایلی بسیار متفاوت و زیبا با فرزندانش عکس گرفت.
کد خبر: ۱۲۷۸۳۵۶
| |
5335 بازدید

تیپ پاییزی شبنم قربانی و فرزندانش

به گزارش تابناک، شبنم قربانی بازیگر سریال طوبی که این روز‌ها سکانسی از بازی مشترکش با شهاب حسینی در یک فیلم پربازدید شده است، سلفی زیبایی از خود و فرزندانش با استایل زمستانی منتشر نمود. تیپ فرزندان شبنم قربانی لئا و دانا تا حدودی شبیه به یکدیگر بوده و هر دو لباس‌های گرم قرمز و چکمه سفید پوشیده‌اند. در این تصویر بازیگر اولین برف نیز استایل پاییزی، زمستانی داشته و تیپ او تلفیقی از فرزندانش است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟