صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ارائه تسلیحات توسط اوکراین به تروریست‌های ادلب

نماینده روسیه در سازمان ملل گفت: ستاد کل ارتش اوکراین تروریست‌های حاضر در ادلب را مسلح کرده و پهپاد در اختیار آنها قرار می‌دهد.
کد خبر: ۱۲۷۵۷۵۹
| |
2730 بازدید
ارائه تسلیحات توسط اوکراین به تروریست‌های ادلب

«واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل متحد بامداد چهارشنبه از ارائه تسلیحات توسط اوکراین به گروه‌های تروریستی تکفیری در سوریه خبر داد.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ نبنزیا طی سخنرانی در نشست شورای امنیت سازمان ملل گفت: «آمریکا از نماینده سازمان منفور کلاه‌سفیدها دعوت کرد تا بدون مشورت با کسی در این جلسه شرکت کند».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در ادامه اظهار داشت: «روسیه از اینکه خیر پدرسن، نماینده سازمان ملل [در امور سوریه]، حمله تروریست‌ها به سوریه را محکوم نکرد، متاسف است».چچاین دیپلمات روس با بیان اینکه آمریکا و متحدانش از تروریست‌ها در سوریه حمایت می‌کنند، توضیح داد: «ستاد کل ارتش اوکراین تروریست‌های حاضر در ادلب را مسلح کرده و پهپاد در اختیار آنها قرار می‌دهد».

طبق این گزارش، نبنزیا همچنین افزود: «اعضای هیأت تحریرالشام که این حمله را در سوریه انجام دادند به طور علنی اعلام کردند که توسط سرویس‌های ویژه اوکراین حمایت می‌شوند».

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات