«محمد شریعتمداری»، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس شد/«علی عسگری»، خداحافظی کرد

عرفانه تاجیکی: پس از کش و قوس های فراوان در نهایت تغییر و تحولات هلدینگ خلیج فارس به عنوان بازیگر نقش اول بورس کشور، از هیات مدیره آغاز شد.
به گزارش سرویس اقتصادی تابناک، به گفته یک مقام آگاه، «عبدالعلی علی عسگری» که در سال ۱۴۰۲ به عنوان نماینده شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) در هیات مدیره هلدینگ خلیج فارس، حضور داشت، از این سمت برکنار شد.
تاپیکو حدود ۷.۵ درصد از سهم غیر مدیریتی هلدینگ خلیج فارس را در اختیار دارد.
طی روزهای اخیر برکناری علی عسگری از مدیرعاملی بزرگترین شرکت بورسی کشور، دست به دست میشد. در میان این اخبار نام محمد شریعتمداری به عنوان مدیرعامل بعدی هلدینگ خلیج فارس مطرح شده است. طبق آخرین اطلاعات به دست آمده، حکم محمد شریعتمداری از صبح امروز در نتیجه جلسهای طولانی به عنوان مدیرعاملی این ابر هلدینگ بورسی، امضا شد.
به گزارش تابناک، از همراه اول و آستان قدس به عنوان مقاصد احتمالی علی عسگری یاد میشود.
مدیرعامل جدید هلدینگ خلیج فارس کیست؟
محمد شریعتمداری، سوابقی همچون وزارت بازرگانی در دولت خاتمی، معاونت اجرایی رئیس جمهور، سرپرستی وزارت ورزش، سرپرستی شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور، وزارت صمت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت روحانی، عضویت در شورای راهبردی روابط خارجی با حکم رهبر انقلاب را در کارنامه خود دارد و در ابتدای دولت پرشکیان صحبت از معاونت اولی و یا تصدی صندلی عالی وزارت نفت درباره او میشد.
تابناک در ۲۳ آبان امسال طی خبری با عنوان «علی عسگری در آستانه خداحافظی!/چه کسی سکاندار هلدینگ خلیج فارس می شود؟» از آغاز تغییر و تحولات در هلدینگ خلیج فارس خبر داده بود.
دم استقلال را قیچی بکن اقای شریعتمداری بیچاره شدیم
یه مدتی بیکار بودن و من نگرانشون شده بودم
الحمدلله که مشغول شدند و میتونن به خدمت در راه خدا بپردازن
قحطی رجال هست
خانواده هزار فامیل
کل مملکت بین بیست سی نفر تقسیم شده
یکبار یکی وزیر ورزش میشه ، بعد همون طرف وزیر اقتصاد ، بعدش وزیر میراث فرهنگی
حالا تخصص این آقا چی بوده، اصلاً مهم نیست ! مهم اینه که خودیه . همین





