میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ادعای عجیب کونته: تاتنهام مدعی قهرمانی است!

آنتونیو کونته، سرمربی ناپولی، معتقد است که تاتنهام یکی از مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر انگلیس است.
کد خبر: ۱۲۷۴۹۱۰
| |
1600 بازدید
ادعای عجیب کونته: تاتنهام مدعی قهرمانی است!

به گزارش تابناک به نقل از ورزش سه؛ کونته دوران موفقی را در تاتنهام داشت و توانست تغییرات بسیاری را در این تیم و باشگاه ایجاد کند، اما در نهایت با مدیرانش به توافق نرسید و تصمیم گرفت که فوتبال انگلیس را ترک کند و در تابستان امسال بار دیگر به رقابت‌های سری آ ایتالیا برگشت تا روی نیمکت ناپولی بنشیند.

این مربی ایتالیایی از عملکرد تیم‌های حاضر در این لیگ بسیار راضی و خوشحال است و در جریان نشست خبری‌اش از عملکرد آنها در رقابت‌های اروپایی در طول هفته گذشته تمجید کرد و با اشاره به تساوی رم برابر تاتنهام مدعی شد که تیم سابقش این فصل یکی از مدعیان قهرمانی در لیگ برتر است.

کونته در این باره گفت: «رم تیمی بسیار خوب است و آنها این موضوع را در دیدار برابر تاتنهام و در خانه این تیم نشان دادند. من شناخت بسیار خوبی از تاتنهام دارم و می‌دانم که آنها بازیکنانی را در اختیار دارند که به راحتی می‌توانند برای کسب عنوان قهرمانی در لیگ برتر انگلیس بجنگند و مدعی قهرمانی باشند.»

تاتنهام در حال حاضر با کسب ۱۹ امتیاز از ۱۲ بازی در جایگاه ششم جدول رده‌بندی رقابت‌های لیگ برتر انگلیس قرار دارد اما اختلاف امتیازش با منچسترسیتی در جایگاه دوم تنها چهار امتیاز است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات