شرط ویژه برای فروش آنلاین طلا

رئیس مرکز تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ممنوعیت فروش طلای آنلاین بدون ذخیره سازی در بانک مرکزی، گفت: براساس نامه اخیر بانک مرکزی که مورد حمایت مرکز تتا هم هست، طلای فروخته شده باید موجود و در بانک ذخیره شود.
کد خبر: ۱۲۷۴۶۲۴
| |
2403 بازدید
شرط ویژه برای فروش آنلاین طلا

"امین کلاهدوزان" پیامی در حساب کاربری خود در فضای مجازی در ارتباط با فروش طلای آنلاین منتشر کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از سازمان توسعه تجارت، در این پیام آمده است: "دغدغه‌هایی اخیرا در مورد فروش ‌طلای آنلاین مطرح شد. مهمترین ریسک در فروش طلا، ‌خالی‌فروشی است؛ یعنی کسب و کار پول را از مشتری دریافت می‌کند ولی طلا را در اختیار ندارد."

بر اساس نامه اخیر بانک مرکزی که مورد حمایت مرکز تتا هم هست، طلای فروخته شده باید موجود باشد و در بانک ذخیره شود.

بنابر این گزارش وزارت صمت در تاریخ هشتم مرداد ماه سال جاری از طرح سندباکس خود با عنوان نخستین سکوی هوشمند معاملات فلزات گرانبها رونمایی کرد.

این سامانه برای جلوگیری از خالی فروشی فلزات گرانبها در فضای مجازی و اعمال نظارت‌های ثانویه و بیشتر در این بازار مشغول به فعالیت است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت