میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تحریم مجمع بولینگ و بیلیارد توسط خبرنگاران

پس از انتقاد معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش به گزارش یک خبرنگار، از حضور آن خبرنگار در انتخابات فدراسیون بولینگ و بیلیارد ممانعت شد که این اقدام، واکنش سایر خبرنگاران را در پی داشت.
کد خبر: ۱۲۷۲۹۰۴
| |
2450 بازدید

تحریم مجمع بولینگ و بیلیارد توسط خبرنگاران

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مجمع انتخاباتی فدراسیون بولینگ و بیلیارد از ساعت ۱۰ صبح به ریاست محمد شروین اسبقیان معاون وزیر ورزش در آکادمی ملی المپیک آغاز شد. دقایقی بعد از شروع مجمع و زمانی که خبرنگاران قصد حضور در مجمع را داشتند، مسئولان حراست آکادمی مانع ورود یک خبرنگار به مجمع انتخابات شدند.

این اتفاق در شرایطی رقم خورد که در بدو ورود اسبقیان به محل برگزاری مجمع، او به گزارش یک خبرنگار انتقاد کرد. به دنبال این موضوع، آن خبرنگار از ورود به مجمع منع شد و سایر خبرنگاران حاضر نیز در واکنش به این اقدام، از حضور در انتخابات بولینگ و بیلیارد امتناع کردند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات