ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

روسیه و مصر خواستار آتش بس در غزه شدند

وزرای خارجه روسیه و مصر خواستار استقرار آتش بس در غزه و پایان منازعه در خاورمیانه شدند.
کد خبر: ۱۲۷۱۹۶۴
| |
2264 بازدید
روسیه و مصر خواستار آتش بس در غزه شدند

بدر عبدالتی، وزیر خارجه مصر در حاشیه نشست ۳ روزه سِر بنی یاس در امارات متحده عربی با سرگئی لاوروف، همتای روس خود دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، بر این اساس، طرفین در این دیدار درباره طیف گسترده‌ای از موضوعات از جمله گسترش مناسبات دوجانبه و نیز شرایط خاورمیانه و جنگ غزه به گفتگو و رایزنی پرداختند.

وزارت خارجه مصر با صدور بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: وزرای خارجه دو کشور بر ضرورت استقرار آتش بس فوری در غزه و لبنان، و ورود آزادانه کمک‌های بشردوستانه به غزه تاکید کردند.

بدر عبدالتی و سرگئی لاوروف همچنین خواستار پایان بخشیدن به منازعات در خاورمیانه و یافتن راهکاری برای صلح پایدار در منطقه شدند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟