میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کامپیوتر شخصی وزیر جنگ سابق اسرائیل هک شد/ افشای یک رابطه غیر اخلاقی پنهانی 

برخی منابع خبری از هک شدن کامپیوتر شخصی «یوآو گالانت» وزیر جنگ سابق اسرائیل خبر می دهند.
کد خبر: ۱۲۷۱۱۹۴
| |
8829 بازدید

کامپیوتر شخصی وزیر جنگ سابق اسرائیل هک شد/ افشای یک رابطه غیر اخلاقی پنهانی 

به گزارش تابناک، برخی منابع خبری مدعی هک شدن کامپیوتر شخصی «یوآو گالانت» وزیر جنگ سابق اسرائیل از سوی هکرهای وابسته به ایران هستند.

ادعا شده گروهی هکری به نام «هاندالا» (Handala)، کامپیوتر شخصی گالانت را هک کردند و تصاویری را منتشر کردند.

ادعا شده که «هاندلا»، «آمان» اسرائیل (سازمان ضداطلاعات ارتش اسرائیل) را مسخره می‌کند و می‌گوید آنها باید با چند سوال به افکار عمومی خود پاسخ دهند: 1-روابط مخفیانه آدی ساباگ (Adi Sabag) و گالانت را در اتاق تخت قرمز طبقه شانزدهم برج ماتکال (Matcal) توضیح دهید؛ 2-روابط مخفیانه پزشک معتمد نتانیاهو و بنی گانتز در هتل ساوی لندن را توضیح دهید و 3-خودکشی نوگا (Noga) دختر گانتز پس از شنیدن ماجرای رابطه پنهانی پدرش که تنها به دنبال اطلاعات بیشتر از نتانیاهو بود.

لازم به ذکر است «گالانت» اختلاف شدیدی با نتانیاهو به ویژه در زمینه جنگ غزه داشت و شب انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا از سوی نتانیاهو برکنار شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت