ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

برخی رسانه‌ها از پیش افتادن هریس خبر می‌دهند

درحالی که همه رسانه های دموکرات و اروپایی برای هریس بسیج شده اند ترامپ هم تلاش می کند با ژست صلح طلبی رای مسلمانان را جذب کند
کد خبر: ۱۲۶۹۹۲۶
| |
3508 بازدید

برخی رسانه‌ها از پیش افتادن هریس خبر می‌دهند

از ساعات گذشته رسانه هایی چون سی ان ان، ای بی سی، بی بی سی و تعداد زیادی از رسانه های اروپایی از پیش افتادن ۴ درصدی کاملا هریس از دونالد ترامپ می گویند. 

به گزارش تابناک به نقل از تحلیل بازار؛ در مقابل ترامپ با تاکید بر این که تنها تقلب است که می تواند مانع پیروزی او شود با متهم کردن این رسانه ها به دروغ گویی در تازه ترین توییت خود تلاش کرد تا با گرفتن ژست صلح طلبی و متهم کردن دموکرات‌ها به جنگ طلبی رای مسلمانان آمریکا را هم در سبد خود بریزد.

ترامپ در توییت خود نوشت: «ما در حال ساختن بزرگترین و گسترده ترین ائتلاف در تاریخ سیاسی آمریکا هستیم.

برخی رسانه از پیش افتادن هریس خبر می‌دهند

این شامل تعداد بی سابقه ای از رای دهندگان عرب و مسلمان در میشیگان است که خواهان صلح هستند.

آنها می دانند که کامالا و کابینه جنگ افروزش به خاورمیانه حمله خواهند کرد، هزاران مسلمان را خواهند کشت کاری که باغزه کردند و جنگ جهانی سوم را آغاز خواهند کرد. به ترامپ رای دهید و صلح را برگردانید!»

 

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟