رئیس سازمان برنامه‌وبودجه: از بازارسرمایه پولی خارج نمی‌کنیم

حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: امسال از بازار سرمایه، به نفع بودجه دولت، پولی خارج نمی‌کنیم.
کد خبر: ۱۲۶۸۱۵۶
| |
2218 بازدید
|
۱
رئیس سازمان برنامه‌وبودجه: از بازارسرمایه پولی خارج نمی‌کنیم

سید حمید پورمحمدی معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه که در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسی صحبت می‌کرد، با اشاره به روند تدوین بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: دولت چهاردهم اولاً بودجه را در زمان خودش تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد. ثانیاً بودجه ارائه شده بسیار شفاف است. ثالثاً اصلاحات ساختاری که در بودجه انجام شده از جمله نظام طبقه‌بندی بودجه و نظام کدینگ بودجه در نوع خود بسیار قابل توجه بود.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به این‌که امسال برای اولین بار موضوع افزایش سرمایه بانک‌ها در قالب بودجه آمده است، گفت: از مقام معظم رهبری در خصوص برداشت از صندوق ذخیره ارزی برای کمک به بودجه استیذان گرفته‌ایم، این امر موجب شفاف‌تر شدن بودجه تقدیمی دولت شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۶
باید حقوقی وشرکتها را وادار کنید سهام بخرن
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت