سنا طرح جنجالی سارکوزی را تصویب کرد
مجلس سناي فرانسه روز جمعه 22 اكتبر با وجود ادامه اعتصابها و اعتراضات، طرح جنجالي نيكلا ساركوزي در مورد تغيير قانون بازنشستگي را تصويب کرد.
به گزارش شبكه خبر، اعتصاب ها در فرانسه در حالي همچنان ادامه دارد كه مجلس سناي فرانسه بدون توجه به اعتراضات ميليوني، اصلاح قانون بازنشستگي را با اکثريت آراء تصويب کرد. اين طرح با راي مثبت صد و شصت و شش نماينده سنا به تصويب رسيد.
اين در حالي است كه اعتصاب نامحدود در بخشهاي مختلف فرانسه امروز وارد يازدهمين روز خود شده است.
کارگران معترض، چندين روز متوالي است که با تجمع در مقابل جايگاههاي عرضه سوخت ، دسترسي به جايگاههاي سوخت را مسدود کرده و موجب کمبود بنزين در سراسر فرانسه شده اند.
با وجود مقابله پليس با تظاهرات کنندگان در فرانسه ، شدت تظاهرات و تعداد تظاهرات کنندگان رو به فزوني است .
بيش از 5 / 3 ميليون فرانسوي در چند روز گذشته در تظاهرات عليه طرح دولت سارکوزي براي افزايش سن بازنشستگي شرکت کردند.
در برخي شهرها اين تظاهرات به اغتشاش کشيده و به درگيري با نيروهاي پليس منجر شد.
اعتصاب کارگران و کارکنان بخش حمل و نقل فرانسه در سه هفته گذشته اين کشور را فلج کرده است. با پيوستن بيش از دوازده پالايشگاه فرانسه به جمع اعتصاب کنندگان بيش از دو هزار و پانصد پمپ بنزين بدون بنزين مانده اند .
در حالي که اعتصاب ها و اعتراض ها عليه طرح دولت فرانسه براي افزايش سن بازنشستگي از 60 سال به 62 سال ادامه دارد دولت فرانسه همچنين بر مواضع خود در اين خصوص تاکيد مي کند .
دولت فرانسه ادعا کرده است به دليل بدهي کلان خود قصد اصلاح نظام بازنشستگي را دارد زيرا پرهزينه است .
هم اکنون فرانسه يکي از بدهکارترين کشورهاي اروپا به شمار مي رود و براي کاهش کسري بودجه اش مجبور به اجراي اصلاحات اقتصادي و اجتماعي شده که کارگران و کارمندان دولت آنها را به ضرر خود مي دانند .



