صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

چاوز افتتاح آزادراه خرم آبادرا به تعویق انداخت

آزادراه خرم آباد به پل زال هم اکنون آماده بهره برداری است و به دلیل سفر هوگو چاوز رئیس جمهور ونزوئلا به ایران افتتاح آزادراه به تعویق افتاد.
کد خبر: ۱۲۶۲۷۸
| |
11391 بازدید

وزیر راه و ترابری گفت: عدم ارائه سوخت به هواپیماهای ایرانی، حقوقی و قانونی نیست و در هیچ جا ذکر نشده است که سوخت هواپیما داده نشود.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا بهبهانی صبح امروز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره  عدم افتتاح آزادراه خرم آباد به پل زال که قرار بود روز گذشته افتتاح شود، گفت: آزادراه خرم آباد به پل زال هم اکنون آماده بهره برداری است و به دلیل سفر هوگو چاوز رئیس جمهور ونزوئلا به ایران افتتاح آزادراه به تعویق افتاد.

وی در بیان ویژگی های این آزادراه عنوان کرد: این آزاد راه به طول 104 کیلومتر و دارای 25 کیلومتر تونل می باشد و از کوه های زاگرس عبور می کند که 5 کیلومتر پلهای دره ای دارد. همچنین هزینه آن 750 میلیارد تومان بوده که 50 درصد آن را وزارت راه و ترابری و 50 درصد مابقی نیز به صورت مشارکتی پرداخت شده است.

بهبهانی تصریح کرد: این طرح برای 4 هزار نفر نیز اشتغال ایجاد کرده است. وزیر راه در مورد آزاد راه تهران - پردیس نیز عنوان کرد: در این خصوص جواب نمی دهم، بگذارید در فرصتهای بعدی پاسخ این سئوال را بدهم.

وی درباره آزاد راه تهران - شمال نیز عنوان کرد: کارهای آن در دست اقدام است و بخشی از آن سال آینده امیدواریم که به نتیجه برسد.

وزیر راه و ترابری تحریم سوخت هواپیماها را کار غیرقانونی و غیرحقوقی توصیف خواند و گفت: هیچ جا مشخص نشده است که یک کشور به هواپیماهای سایر کشورها سوخت ندهد، بنابراین این مسئله را از نظر حقوقی و قانونی پیگیری می‌کنیم و انشاءالله بتوانیم هرچه زودتر این موضوع را برطرف کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۸
عجب حكايتي دارد
ش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۸
غیر قانونی؟
زورش میرسه نمیده
شما هم که میگید تحریم اثری نداره
بیچاره مردم هم که برای حکومت ودولت مهم نیست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۸
هیچ بقالی مجبور به فروش جنسش نیست.
mak
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۸
! مردم لرستان در فقر و بدبختی مفرط زندگی میکنن .به خدا یه آمار بگیرن 90 درصد قشر جوان و میانسالش ناراضی ان. جوری شده که مردم اونجا آرزو میکنن که کاش ایرانی نبودن و لبنانی بودن، حداقل اینجوری یهشون یه کمکی میشد و از این وضعیت خلاص میشدن!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۸
منظورتون برادر چاوزه؟ همون كه دريچه هاي قلبش به روي همه بازه؟
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۸
واسه یک بار هم که شده مرد باشید و موضوع رو اینقدر بزرگش نکنید. این بزرگ راه واسه آسون شدن دسترسی به آب های خلیج فارش و خوزستانه وگر نه کی به فکر مردم لرستان هستش؟؟؟ اگه این دولت به فکر بود اونجا این همه آمار بیکاری زیاد نبود. به جرات میتونم بگم مردم لرستان به شدت از مسئولین ناراضی هستن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۷ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۸
خوب خدا را شکر .....ولی نمیدانم کی این فاصله 37 کیلومتری ابادان تا سه راه شادگان دو بانده میشود و شاید هم نشود آخر مگر میشود که هر روز هفته تن و بدن خانواده های ابادانی از شنیدن خبر کشته شدن عزیزانشان نلرزد ....یک جوری باید آمار کشته های این چاده بچشم بیاید یا نه البته نه دولت هاشمی و نه دولت خاتمی کاری نکردند حداقل توی این دولت یه قسمت را که 13 کیلومتر از آبادان و یک 35 کیلومتر از طرف سربندر به ابادان بود دو بانده شد.... اینه گفتم که اگر ...اگر ... اگر درج شد فوری قوم یاجوج و ماجوج با تیکه انداختن بدولت جوری عنوان نکنندکه انگار دولتهای هاشمی و خاتمی ساختند و این دولت خراب کرد مثل بقیه موارد .
ناشناس
|
Canada
|
۱۹:۲۰ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۸
این چاوز سود که نداره, اقلا بهش بگید ضرر نرسونه.
ناشناس
|
-
|
۰۹:۱۷ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۹
هر چه از دوست رسد نيكوست
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...