صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جنايت 450 هزار توماني

با سروصدا از مجتبي خواستم پولم را پس بدهد اما او كتكم زد و مرا از خانه‌اش بيرون انداخت. من هم تصميم به انتقام گرفتم بنابراين با كمك برادرم و دو تن از دوستانش به خانه مجتبي رفتيم تا پول را پس بگيريم. اما وقتي گفت همه پول‌ها را مواد مخدر خريده عصباني شده و با قمه او را زدم.
کد خبر: ۱۲۶۱۷۸
| |
4143 بازدید

ایران: اسرار قتل مرد تنها با دستگيري پسر معتاد فاش شد.

در اين جنايت كه صبح شنبه – 24 مهر – در يكي از خانه‌هاي قديمي محله پامنار رخ داد، مأموران پليس با تماس همسايه‌ها از ماجرا باخبر شدند.

مأموران كلانتري 113 بازار كه همراه بازپرس شاهنگيان – قاضي كشيك ويژه قتل – براي بررسي موضوع به محل حادثه رفته بودند در حالي با جسد مجتبي – 55 ساله - روبه‌رو شدند كه شواهد نشان مي‌داد او با ضربه قمه به قتل رسيده است. يكي از همسايه‌ها گفت: حدود ساعت 6 صبح زنگ خانه به صدا درآمد. وقتي در را باز كردم چهار پسر جوان ناشناس وارد خانه شدند. يكي از آنها با تهديد كارد مرا وادار به سكوت كرد و سه نفر ديگر وارد اتاق مجتبي شدند.

پس از دقايقي صداي درگيري و مشاجره شنيدم. همان موقع سعي كردم به كمكش بروم اما پسر جوان مرا تهديد به قتل كرد. تا اين‌كه لحظاتي بعد دوستانش سراسيمه از اتاق خارج شده و همگي فرار كردند. وقتي به سراغ مجتبي رفتم او را غرق در خون روي زمين ديدم. دقايقي بعد هم جان باخت.

با شروع تحقيقات جنايي، كارآگاهان ردپاي پسر شروري به نام ابراهيم را شناسايي و در عملياتي ضربتي دستگيرش كردند. متهم در بازجويي‌ها بلافاصله به قتل اعتراف كرد و گفت: چند روز قبل براي مصرف مواد مخدر به خانه مجتبي رفته بودم كه پس از نوشيدن چاي بيهوش شدم. وقتي به خود آمدم دريافتم 450 هزار تومان پول نقدم ناپديد شده است. با سروصدا از مجتبي خواستم پولم را پس بدهد اما او كتكم زد و مرا از خانه‌اش بيرون انداخت. من هم تصميم به انتقام گرفتم بنابراين با كمك برادرم و دو تن از دوستانش به خانه مجتبي رفتيم تا پول را پس بگيريم. اما وقتي گفت همه پول‌ها را مواد مخدر خريده عصباني شده و با قمه او را زدم.

پس از اعترافات متهم كارآگاهان سه همدست او كه از داروفروشان خيابان ناصرخسرو بودند را نيز شناسايي و دستگير كردند. سرهنگ كارآگاه سعيد ليراوي – معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران بزرگ – با اعلام اين خبر گفت: پس از اعترافات متهمان هر چهار نفر به دستور بازپرس شاهنگيان بازداشت و براي تحقيقات تكميلي در اختيار كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي قرار گرفتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟