میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انگشت قطع شده جوان کرمانی پیوند زده شد + عکس

معاون درمان مرکز آموزشی درمانی شفا کرمان از پیوند موفقیت آمیز انگشت یک جوان ۲۶ ساله که به طور کامل قطع شده بود خبرداد.
کد خبر: ۱۲۶۱۶۹۲
| |
6022 بازدید
انگشت قطع شده جوان کرمانی پیوند زده شد + عکس

به گزارش «تابناک»، محسن رجایی، عصر چهارشنبه به خبرنگاران گفت: شامگاه چهارشنبه ۲۸ شهریور ماه انگشت شَست دست چپ این جوان که در یک حادثه به طور کامل قطع شده بود، با مراجعه به موقع بیمار و اقدام سریع کادر درمان در بخش ترمیمی تحت عمل موفق پیوند قرار گرفت و پس از ۶ روز مراقبت ویژه، امروز با حال خوب از بیمارستان مرخص شد.

فوق تخصص جراحی ترمیمی مرکز آموزشی درمانی شفا و انجام دهنده پیوند نیز گفت: با توجه به اینکه انگشت به طور کامل قطع شده بود و احتمال اینکه پیوند موفقیت آمیز نباشد، زیاد بود، لذا پس از رضایت کامل بیمار تحت عمل جراحی قرار گرفت.

دکتر حامد شهدای، افزود: برای انگشت این جوان، ابتدا عمل تثبیت استخوان با پین گذاری انجام شد سپس ترمیم عروق و اعصاب زیر میکروسکوپ صورت گرفت و در انتها تاندون‌ها پیوند شدند.

دکتر شهدادی از دکتر امیرحسین مرادی متخصص بیهوشی، سارا سالاری کارشناس بیهوشی و گروه بیهوشی، فاطمه شاه حیدری کارشناس اتاق عمل و گروه جراحی، محمود گروهی رئیس اتاق عمل و پرستاران بخش جراحی ترمیمی به دلیل اقدام به موقع در انجام این جراحی قدردانی کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات