میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هشدار به عرضه فرآورده‌های غذایی ته لنجی

مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، نسبت به عرضه فرآورده‌های غذایی ته لنجی، کولبری و پیله وری در فروشگاه‌های زنجیره ای هشدار داد.
کد خبر: ۱۲۵۸۳۴۵
| |
3184 بازدید

هشدار به عرضه فرآورده‌های غذایی ته لنجی

 

به گزارش تابناک به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر، با اشاره به اینکه فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی قاچاق در فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای جولان می‌دهد، گفت: در روزهای آینده و با تشدید نظارت‌ها در سطح عرضه با متخلفان برخورد بسیار سختگیرانه خواهیم داشت.

وی با انتقاد از برخی قوانین که نظارت بر کالاهای ته لنجی، کولبری و پیله وری را تحت الشعاع قرار می‌دهد، افزود: همه قوانین باید در راستای تضمین سلامت مردم وضع شود و اگر در سطح عرضه فرآورده‌هایی وجود دارد که بدون مجوزهای لازم در دسترس مردم و مورد استفاده آنان قرار می‌گیرد به دلیل کاستی‌های دیده نشده‌ای است که اجرای قانون را با چالش مواجه می‌کند.

بهفر با بیان اینکه با همراهی ستاد مبارزه با قاچاق کالا در پی سامان دادن به این محصولات و فرآورده‌ها هستیم، گفت: تلاش‌های ما و ارگان‌های ذی‌ربط زمانی نهادینه می‌شود که قوانین کافی و وافی برای مقابله وجود داشته باشد، زیرا این نظارت‌ها و برخوردها جز نقش مسکن نخواهد داشت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات