صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تاریخ جالب تولد 3 فرزند یک خانواده آمریکایی

یک روزنامه انگلیسی از وجود زوجی در آمریکا خبر داد که سه فرزند آنها به ترتیب در تاریخ های 08/08/2008، 09/09/2009 و 10/10/ 2010 است.
کد خبر: ۱۲۵۶۱۴
| |
1950 بازدید

یک روزنامه انگلیسی از وجود زوجی در آمریکا خبر داد که سه فرزند آنها به ترتیب در تاریخ های 08/08/2008، 09/09/2009 و 10/10/ 2010 است.

به گزارش مهر به نقل از ساندی تلگراف، فرزند بزرگ این خانواده دختر است و در تاریخ هشتم آگوست 2008 به دنیا آمده و در سال بعد یعنی در تاریخ نهم سپتامبر 2009 فرزند دوم که پسر است به دنیا آمد.

"باربارا سوفر" مادر این خانواه عنوان می کند که خانواده طرح خاصی برای به دنیا آمدن فرزندان خود در تاریخ های خاص نداشته است.

این در حالی است که در دهم ماه جاری میلادی فرزد سوم این خانواده که یک پسر است به دنیا آمده است.

خانواده ذکر شده که در ایالت میشیگان آمریکا زندگی می کنند از دادن توضیحات بیشتر در این باره خودداری کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار