ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

توهمات خاخام اسرائیلی علیه ایران و مسجدالاقصی!

«یوسی مزراحی» خاخام یهودی: «اگر دست من بود، از فرصت قبلی که ایران ۱۰۰ موشک به اسرائیل پرتاب کرد، استفاده می کردم و وانمود می کردم که یکی از موشک های ایران به مسجدالاقصی اصابت کرد.
کد خبر: ۱۲۵۵۶۴۷
| |
3554 بازدید
توهمات خاخام اسرائیلی علیه ایران و مسجدالاقصی!

به گزارش «تابناک» به نقل از شفقنا، «یوسی مزراحی» خاخام یهودی خواستار بمباران مستقیم مسجدالاقصی و متهم کردن ایران به انجام این کار به هدف فتنه افکنی بین کشورهای منطقه از یک طرف و استفاده از این فرصت برای ساخت به اصطلاح «معبد سوم یهودیان» به جای آن شد.

به گزارش الجزیره مباشر، مرزاحی در یک کلیپ ویدئویی گفت: «همه چیز با فرمان خدا از جایی به جای دیگر می رود و چه کسی می داند؟ شاید یکی از موشک ها به مسجدالاقصی اصابت کند و آن را برای احداث معبد سوم ویران کند و این می تواند معجزه دیگری باشد.»

وی افزود: «اگر دست من بود، از فرصت قبلی که ایران ۱۰۰ موشک به اسرائیل پرتاب کرد، استفاده می کردم و وانمود می کردم که یکی از موشک های ایران به مسجدالاقصی اصابت کرد. در آن هنگام اعراب علیه ایران می ایستادند و وقتی آنها را به جان یکدیگر می انداختیم، مشکلات تمام می شد.»

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار