قانوني براي كنترل بينظمي عابران وجود ندارد
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران با اشاره به طرح ويژه پليس راهنمايي و رانندگي از آغاز اين هفته گفت: در اين طرح بيشتر هدف برخورد با تخلفات ساكني مانند پارك زير تابلو پارك ممنوع، پارك دوبل، مسدود كردن معابر است.
سردار حسين رحيمي در گفتوگو با خبرنگار ايلنا از استقرار گروههاي ويژه نيروي انتظامي در برخي از نقاط شهر خبر داد، كه موظف به رفع بينظمي كه توسط راكبان موتورسيكلت، رانندگان خودرو و عابرين ايجاد ميشود، هستند.
رحيمي گفت: در نقاط مختلف شهر اين عمليات انجام ميشود و به رانندگان و راكبان متخلف تذكر داده ميشود.
او افزود: راهبرد اين طرح در پايه تذكر براي رعايت قوانين و مقررات راهنمايي و رانندگي است اما پس از خواهش و تذكر در صورت تكرار تخلف، برخورد قانوني ميشود.
او با اشاره به اينكه اين گروه از آغاز اين هفته كار خود را آغاز كرده است، گفت: اين طرح از ميدان تجريش تا ميدان قدس، خيابان وليعصر و شريعتي، خيابان 17 شهريور، ميدان امام حسين، خيابان پيروزي از بهارستان تا شهيد كلاهدوز، خيابان ستارخان فلكه اول و فلكه دوم اجرا ميشود.
او درباره دلايل احساس نياز به اين طرح گفت: براي مثال در خيابان 17 شهريور در شش ماهه نخست امسال بيش از 49 عابر مجروح شدند و برخي از اين جراحتها بسيار شديد و در حد نقص عضو بوده است.
او با اشاره به اينكه اين عمليات در روز گذشته در ميدان و خيابان انقلاب نيز آغاز شده است، گفت: در اين طرح بيشتر با تخلفات ساكن برخورد ميشود، مانند پارك زير تابلو پارك ممنوع، پارك دوبل، مسدود كردن معابر براي عابر پياده كه معمولا توسط كسبه صورت ميپذيرد.
رحيمي با تاكيد بر اينكه تمام شهروندان در اين تخلفات شريك نيستند، گفت: بخش اصلي ترافيك ناشي از بيانضباطي عده اندكي از شهروندان است و اين عده بايد بياموزند به حق ديگران احترام بگذارند.
او با اشاره به اينكه راه برخوردي براي عابراني كه ايجاد بيانضباطي ميكنند وجود ندارد، گفت: از عابران تنها ميتوانيم خواهش كنيم با پليس همكاري كنند، براي مثال در سوارهرو راه نروند و از چراغ خطر عبور نكنند.



