رد خبر فروش خدمت سربازی
سرهنگ حجت الله واعظی نژاد گفت: اخبار مطرح شده درباره فروش خدمت وظیفه صحت نداشته و کذب محض است.
معاون اجتماعی سازمان وظیفه عمومی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی برنا با رد خبر تغییرات جدید در قانون وظیفه عمومی اظهار داشت: بحث هایی که در برخی رسانه ها و سایت ها مبنی بر تغییرات جدید در قانون وظیفه عمومی یا قرار گرفتن طرح فروش آن در دستور کارمطرح است به هیچ وجه صحت نداشته و فروش سربازی دیگر در قانون مطرح نیست.
وی ادامه داد: آخرین اصلاحات در قانون وظیفه عمومی توسط مجلس انجام شده است که شورای نگهبان به موادی از آن ایراد گرفته است و در صورتی که بار مادی طرح جدید توسط دولت تامین شود این قانون تصویب و اجرا خواهد شد.
واعظی نژاد تاکید کرد: مشمولان وظیفه عمومی باید تمام اخبار را از طریق این سازمان پیگیری کرده و هیچ گاه به رسانه های زرد توجه نکنند.
معاون اجتماعی سازمان وظیفه عمومی تاکید کرد: بر اساس اعلام ستادکل نیروهای مسلح فروش سربازی هیچ گاه در دستور کار قرار نخواهد گرفت.
اگر عزيزي متخصص در زمينه مسائل حقوقي پيام بنده رامشاهده ميكند خواهشمند است نسبت به سوال اينجانب و خيلي هاي ديگر راهنمائي فرمايد
بنده متولد سال 59 بوده و در سال 79 كه قانون خريد خدمت اجرا مي شد توان مالي خريد خدمت را نداشتم حال آيا مي توان از طريق ديوان عدالت پيگير شد يا نه؟
اگه خوبه چرا بچه های خودتون را با این همه تبصره معاف میکنید؟
یا این قانون 3 برادری که فقط به درد خود مسئولین و فامیل های روستاییشان میخورد نه ما اهالی شهر...





