بستني وپسته ايران براي وبلاگ نويسان روس
روزنامه تهران امروز نوشت:
سايت آينده نيوز در خبري نوشته است كه چند تن از وبلاگنويسهاي «برتر» روسيه به تازگي از سوي سفير ايران در روسيه كه ظاهرا خود نيز از بلاگرهاي قهار است، به صرف شام و شيريني دعوت شدهاند. اين ديدار واكنشهايي را در ميان سازمانهاي وبلاگشناس در پي داشتهاست.
سرگئي دوليا، يكي از «بلاگرهاي برتر» روس كه وبلاگ سفرنامهاي او جزو صفحات محبوب اينترنتبازان آن كشور است در وبلاگ خود در مورد ديدارش با سفير ايران مينويسد: «شام چندين ساعت طول كشيد. سفير، آقاي سجادي، با اينكه وبلاگش به روسي نوشته ميشود ولي روسي حرف نميزند و از طريق مترجم با ما حرف ميزد.
او تاريخ مختصري از كشورش را براي ما توضيح داد و معلوم شد كه نظر ما در مورد ايران اشتباه بوده... و سفير قول داد براي گرفتن ويزا كمكمان كند.
در مجموع، ديدار ما خيلي مثبت بود. كلي شوخي كرديم، بستني خورديم، سفير به ما دو جعبه پسته داد كه خيلي خوشمزه بود و بعد هم كتابي در مورد نظام سياسي ايران به ما داد.»





