90 درصد دانشجويان شهريه ميپردازند
حجت الاسلام سليمي با اعلام مخالفت نسبت به واگذاري آموزش عالي دولتي به بخش غيردولتي گفت: ورود بخش غيردولتي در آموزش عالي بايد با حساسيت ويژه اي پيگيري شود و در اين عرصه نبايد اسير برخي روشنفکري هاي متداول شويم.
حجت الاسلام عليرضا سليمي در گفت و گو با مهر با بيان اين مطلب افزود: حتي در برخي کشورهاي اروپايي مشاهده مي کنيم که که دانشگاه ها عرصه را براي فرزندان خود آن کشور کاملا باز کرده و درباره پذيرش استعدادهاي برتر و نخبگان محدوديتي اعمال نمي کنند.
وي اضافه کرد: بر اساس قانون اساسي بايد آموزش عمومي در کشور رايگان باشد بنابراين نمي توانيم آموزش عمومي را به بخش خصوصي واگذار کنيم. در مورد دانشگاه ها نيز با توجه به اينکه بخش اعظمي از نخبگان کشور از خانواده هاي محروم هستند لذا عدالت آموزشي اقتضا مي کند زمينه ظهور استعدادهايشان فراهم شود يعني نمي توانيم به اين خاطر که فردي توان مالي ندارد او را از تحصيل محروم کنيم.
عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس با بيان اينکه به نظر مي رسد در برنامه پنجم توسعه و در کميسيون تلفيق مجلس واگذاري آموزش عالي دولتي به بخش غيردولتي به طور جدي دنبال شود گفت: به طور کامل با واگذاري آموزش عالي دولتي مخالف هستيم.
حجت الاسلام سليمي با يادآوري اينکه از پذيرش سالانه 600 هزار دانشجو فقط 10 تا 15 درصد آنها هستند که شهريه اي پرداخت نمي کنند ، گفت: کمي دقت به آمار و ارقام نشان مي دهد که نبايد اسير برخي فضاسازي ها شويم. آيا مي خواهند اين حدود 80 هزار نفري که سالانه بدون پرداخت شهريه دانشجو مي شوند نيز شهريه پرداز شوند.
عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس با تاکيد بر اينکه واگذاري آموزش عالي دولتي عرصه حساسي است خاطرنشان کرد: نمي توانيم عده اي از عزيزترين جوانان و نوجوانان کشور را بخاطر پرداخت شهريه از تحصيل محروم کنيم.


