توبیخ ملی پوش ترکیه پس از شادی جنجالی اش

اتحادیه فوتبال اروپا(یوفا) به شادی جنجالی مدافع ملی‌پوش ترکیه واکنش نشان داد.
کد خبر: ۱۲۴۶۱۱۸
| |
4973 بازدید

توبیخ ملی پوش ترکیه پس از شادی جنجالی اش

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ اتحادیه فوتبال اروپا تحقیقاتی را درباره آنچه «رفتار نامناسب» مریح دمیرال و شادی پس از گل به اتریش آغاز کرده است. مدافع تیم ملی فوتبال ترکیه بعد از گلی که به ثمر رساند با دست علامتی را نشان داد که به گروه افراطی ملی‌گرای ترکیه موسوم به «گرگ‌های خاکستری» منتسب است.

یوفا تایید کرد که یک بازرس برای تحقیق درباره شادی بعد از گل دمیرال منصوب کرده و تحقیقات آغاز شده است.

دمیرال یکی از ۱۶ بازیکن تیم ملی ترکیه بود که در سال ۲۰۱۹ به دلیل ادای سلام نظامی در بازی‌ها همزمان با حمله این کشور به شمال سوریه، مورد توبیخ قرار گرفت.

تیم فوتبال ترکیه در مرحله یک‌چهارم یورو ۲۰۲۴ روز شنبه ۱۶ تیر باید به مصاف هلند برود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت