صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پیش‌بینی وضعیت هوای تهران در پایان هفته

براساس تحلیل الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش یابی طی چند روز آینده وضعیت جوی استان تهران آسمانی صاف تا قسمتی ابری، در ساعات بعد از ظهر و شب همراه با افزایش ابر و افزایش سرعت وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
کد خبر: ۱۲۴۵۸۹۹
| |
2860 بازدید
پیش‌بینی وضعیت هوای تهران در پایان هفته

به گزارش «تابناک»، اداره کل هواشناسی استان تهران ضمن اشاره به وقوع رگبار و رعد و برق در استان از افزایش دما طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه (۱۳ و ۱۴ تیرماه) خبر داد.

همچنین طی چند روز آینده در برخی مناطق استان به‌ویژه نیمه شمالی و ارتفاعات گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید لحظه‌ای، در نواحی مستعد بارش تگرگ و در پاره‌ای نقاط به‌ویژه نیمه جنوبی و غرب استان در بعضی ساعات وزش باد شدید گاهی همراه با خیزش گرد و خاک و احتمال نفوذ گرد و خاک از استان‌های همجوار به همراه کاهش موقت کیفیت هوا مورد انتظار است.

طی روزهای چهارشنبه و پنج شنبه (۱۳ و ۱۴) تیرماه افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات