میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بورس رنگ عوض کرد

شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (سه‌شنبه ۱۲ تیرماه ۱۴۰۳) با ۱۵ هزار و ۳۴۰ واحد رشد در ارتفاع ۲ میلیون و ۹۰ هزار و ۴۳۵ واحد ایستاد.
کد خبر: ۱۲۴۵۸۰۴
| |
3961 بازدید
بورس رنگ عوض کرد

 

به گزارش تابناک، شاخص هم‌وزن در جریان معاملات امروز با پنج هزار و ۴۸ واحد افزایش به ۶۷۳ هزار و ۱۹۵ واحد و شاخص قیمت (وزنی- ارزشی) با سه هزار و ۱۲۲ واحد افزایش به ۴۲۵ هزار و ۴۴۹ واحد رسید.

معامله گران در بورس تهران بیش از ۶ میلیارد و ۸۸۶ میلیون سهم و حق تقدم را با انجام بیش از ۲۰۷ هزار معامله و به ارزش ۴۷ هزار و ۵۸۰ میلیارد ریال دادوستد کردند.

نمادهای فولاد، شستا، فملی، شپنا، حکشتی، نوری و خودرو بیشترین اثر مثبت را بر شاخص بورس گذاشتند.

شاخص فرابورس ایران در جریان معاملات امروز با ۱۴۰ واحد افزایش به ۲۲ هزار و ۱۰۶ واحد رسید.

معامله گران در فرابورس بیش از ۲ میلیارد و ۹۰۶ میلیون سهم و اوراق مالی را با انجام ۱۱۹ هزار معامله دادوستد کردند.

نمادهای آریا، فصبا، خدیزل و خاور بیشترین اثر مثبت و مارون، بپاس و تجلی بیشترین اثر منفی را بر شاخص فرابورس گذاشتند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات