صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

واکنش سوریه به فروش F35 به رژیم اسرائیل

کد خبر: ۱۲۴۵۵۰
| |
11780 بازدید
سرویس بین الملل ـ «ولید المعلم»، وزیر امورخارجه سوریه به الزمان چاپ بغداد گفت: تصمیم فروش 20 جنگنده F35 آمریکا به رژیم صهیونیستی به یکباره امنیت منطقه را نابود می کند و کشورهای خاورمیانه باید به این اقدام واکنش نشان دهند.

به گزارش «تابناک»، «المعلم» تصریح کرد: در صورتی که این جنگنده ها به اسرائیل برسد از آن پس هیچ کشور عربی نمی تواندادعا کند که امنیت دارد.

وی افزود : این اقدام می توان تل آویو را جری کند و از این پس هیچ کشوری نخواهد توانست که اسرائیل را مجبور به توقف ساخت شهرک نشین ها کند.

«مایکل اورن» سفیر رژیم صهیونیستی اسرائیل در آمریکا نیز از ارائه پیشنهادهای آمریکا به «تل آویو» برای تن دادن به توقف شهرک سازی صهیونیستی خبر داد که یکی از این پیشنهادها خرید 20 جنگنده فوق پیشرفته F35 موسوم «ژانیت سترایک وایترز» است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار