درخواست آلمان از ایران درباره شرایط منطقه

«آنالنا بربوک» وزیر خارجه آلمان در گفت‌وگویی تلفنی با «علی باقری کنی» سرپرست وزارت خارجه ایران، خواستار کمک تهران برای جلوگیری از تشدید تنش در منطقه شد.
کد خبر: ۱۲۴۵۱۲۱
| |
3046 بازدید
درخواست آلمان از ایران درباره شرایط منطقه

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، وزارت خارجه آلمان در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) با اشاره به گفت‌وگوی تلفنی بربوک و باقری به نقل از وزیر خارجه آلمان نوشت: «باید به هر قیمتی از تشدید بیشتر تنش‌ها جلوگیری شود و ایران نیز باید به این امر کمک کند.»

ایران بارها تاکید کرده کلید بازگشت ثبات به منطقه، توقف حملات رژیم صهیونیستی به غزه و همچنین قطع کمک‌های غرب به تل‌آویو برای کشتار مردم فلسطین است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت