پایان عجیب هفته دوم لیگ ملت‌های والیبال

اسلوونی هفتمین پیروزی خود را در لیگ ملت‌های والیبال به دست آورد.
کد خبر: ۱۲۴۱۷۹۰
| |
5802 بازدید

پایان عجیب هفته دوم لیگ ملت‌های والیبال

 به گزارش تابناک، اسلوونی هفتمین پیروزی خود را در لیگ ملت‌های والیبال به دست آورد.

 در آخرین بازی از هفته دوم لیگ ملت‌ها در ژاپن، تیم ملی والیبال اسلوونی توانست با سرویس‌های دیدنی بازیکنانش با نتیجه سه بر صفر از سد بلغارستان عبور کند و هفتمین پیروزی خود را کسب کرد.

در این مسابقه، شاگردان گئورگی کرتو ست‌های بازی را با نتایج ۲۵ بر ۲۳، ۲۵ بر ۱۴ و ۲۵ بر ۲۱ از آن خود کردند. نکته جالب این دیدار در ست دوم اتفاق افتاد جایی که یان کوزامرنیک سرعتی زن اسلوونی از امتیاز ۱۶ بر ۱۴ به خط سرویس رفت و تا پایان ست برای تیمش سرویس زد.

 
در این دیدار تونچک اشترن و کلمن چبول هر کدام سیزده امتیاز برای تیم ملی والیبال اسلوونی کسب کردند و در تیم بلغارستان دنیس کاریاگین با چهارده امتیاز بهترین بود.

اسلوونی که المپیکی شده، با این برد به صدر جدول رده‌بندی صعود کرد و منتظر دیدارهای امشب در شهر اتاوا کانادا خواهد بود تا رتبه‌اش پس از پایان هفته دوم مشخص شود.

 

منبع: ورزش سه

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت