دیدار رئیس مجلس ملی مالی با سرپرست ریاست جمهوری

سرپرست ریاست جمهوری، رئیس جمهور و وزیر امور خارجه شهید ایران را سرمایه‌ای ارزشمند برای جهان اسلام دانست و افزود: گر چه فقدان این دو شخصیت بزرگوار سخت است، اما ایران همچنان در عمل به راهبرد رئیس جمهور فقید در تقویت همکاری‌های بین‌المللی به ویژه با کشورهای اسلامی و همسو مصمم است.
کد خبر: ۱۲۳۹۵۶۸
| |
2799 بازدید

دیدار رئیس مجلس ملی مالی با سرپرست ریاست جمهوری

به گزارش تابناک؛ دکتر محمد مخبر پیش از ظهر امروز یکشنبه در دیدار آقای «مالک جالو» رئیس مجلس ملی مالی، ضمن تشکر از ابراز همدردی و همبستگی دولت و مردم این کشور با دولت و ملت ایران، رئیس جمهور و وزیر امور خارجه شهید ایران را سرمایه‌ای ارزشمند برای جهان اسلام دانست و افزود: گرچه فقدان این دو شخصیت بزرگوار سخت است، اما جمهوری اسلامی ایران همچنان در عمل به راهبرد رئیس جمهور فقید در گسترش و تقویت ارتباطات و همکاری‌های بین‌المللی به ویژه با کشورهای اسلامی و همسو مصمم است.


سرپرست ریاست جمهوری بهره‌گیری از ظرفیت‌های متقابل برای ارتقای سطح روابط اقتصادی فیمابین را ضروری دانست و با ابراز امیدواری نسبت به عبور هر چه سریع‌تر مالی از دوران گذار و استقرار کامل دولت در این کشور، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در این روند در کنار برادران خود در مالی ایستاده و آماده است، تجربیات و توانمندی‌های خود را در راستای تامین منافع متقابل به اشتراک بگذارد.


«مالک جالو» نیز در این دیدار ضمن اعلام تسلیت و ابراز همدردی و همبستگی رئیس دولت انتقالی و مردم کشورش با دولت و ملت ایران گفت: حضور دکتر رئیسی و دکتر امیرعبداللهیان در راس نظام جمهوری اسلامی ایران مایه امید کشورهای اسلامی و جهان اسلام بود.


رئیس مجلس ملی مالی ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر مخبر در مسئولیت جدید، به علاقمندی و اراده کشورش برای گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری با جمهوری اسلامی ایران اشاره و ابراز امیدواری کرد که روند گسترش همکاری‌های فیمابین همچون دوره رئیس جمهور فقید ایران، در دوره پیش‌رو نیز تداوم یابد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت