نشست سفرای کشورهای منطقه با رضایی
در راستای توسعه ارتباطات جمهوری اسلامی ایران با کشورهای همسایه و منطقه، نشستی به میزبانی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام چهارشنبه شب گذشته (7/7/89) برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مجمع تشخیص مصلحت نظام، این نشست با حضور مهمانانی از کشورهای همسایه،آسیای میانه، آسیای جنوب غربی و اروپا برگزارشد.
سفیران کشورهای هند، روسیه، عمان، ارمنستان، بحرین، کویت، ترکمنستان، فلسطین، لبنان، سوریه، قبرس، بلاروس، ازبکستان و سفیر بلژیک به عنوان رییس دوره ای اتحادیه اروپا حضور داشتند، علاوه بر معاون دبیرکل اکو و معاون دبیرکل اتحادیه بین المجالس کشورهای اسلامی، نمایندگانی در حد کاردار نیز از کشورهای ترکیه، افغانستان، عراق، امارات عربی متحده، قطر، قزاقستان، اردن و قرقیزستان حضور داشتند.
در این نشست که آقایان دکتر دانش جعفری و دکتر ایروانی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام و برخی از مسوولین کمیسیون های تخصصی دبیرخانه مجمع، نیز حضور داشتند، دکتر محسن رضایی به عنوان میزبان جلسه، با تاکید بر لزوم تشکیل اتحادیه آسیای جنوب غربی، شامل کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه و قفقاز، گسترش همکاری های اقتصادی، بازرگانی و سرمایه گذاری بین کشورهای منطقه را از اولویت های مهم جهت تثبیت اوضاع منطقه اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه ایجاد چنین موقعیتی در منطقه از اهداف سند چشم انداز 1404 است، جمهوری اسلامی ایران در این راستا آماده هرگونه همکاری و تعامل است.
وی با اشاره به این نکته که نظر رهبری معظم انقلاب، ریاست جمهوری و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام بر این است که باید در منطقه ثبات حاکم باشد و همکاری های دو جانبه و چند جانبه گسترش یابد، افزود: تنها راه امنیت و پیشرفت اقتصاد منطقه، تشکیل این اتحادیه و بازگشت ثبات و آرامش به منطقه است.
رضایی در همین رابطه تاکید کرد: تحریم های اقتصادی اخیر علیه جمهوری اسلامی ایران، هرچند ظالمانه و تحمیلی است اما ما آن را به یک فرصت تبدیل خواهیم کرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه، با اشاره و توضیح سیاست های کلی اصل 44 بر فراهم بودن شرایط همکاری تجاری، اقتصادی، سرمایه گذاری در ایران تاکید کرد و سپس در مورد موقعیت و جایگاه مجمع تشخیص مصلحت نظام و نقش آن در جمهوری اسلامی توضیحاتی را برای حضار ارائه داد.
گفتنی است در پایان این ضیافت، سفیر فلسطین به عنوان «شیخ السفرا» از طرف میهمانان حاضر در جلسه با اشاره به شخصیت سیاسی ـ اقتصادی دکتر رضایی، علاوه بر سابقه نظامی اش، مراتب تشکر و قدردانی خود را از دبیر مجمع و جمهوری اسلامی اعلام و در تایید زمینه های همکاری توضیحات و توصیه هایی را مطرح کرد.


