پيام تسليت امير محتاج به خانواده شهید ابراهیم رئیسی

امیر دریادار عباس محتاج در پیامی، شهادت آیت الله سید ابراهیم بهشتی و همراهان را به خانه رئیسی تسلیت گفت.
کد خبر: ۱۲۳۸۷۵۱
| |
3122 بازدید

به گزارش تابناک، در متن پیام امیر محتاج آمده است:

«خانواده محترم 
شهید آیت الله ریسی
انا لله و انا الیه راجعون

خبر شهادت رئیس جمهور محترم و همراهان و بی بهره شدن از خدمتگزاران مخلص مایه تأسف و تأثر عمیق گردید. مرحوم شهید آیت الله رئیسی

(رضوان الله علیه) تمام عمر را با اخلاص و تواضع صرف خدمت به مردم و انقلاب نمود و در این مسیر فردی خستگی ناپذیر بود و در همه عرصه ها چه در دستگاه قضا و چه در دوران ریاست قوه مجریه صادقانه عمل نمود و آنچه بنده از ابتدای آشنایی تا به امروز در او دیدم  اینست که رضای خدا را در امور در نظر می‌گرفت و معتقدم رحلت شهادت گونه ایشان پاداش این خدمات خالصانه بوده است.

این واقعه‌ی تلخ را به خانواده محترم ، مردم سربلند ایران و بویژه کوه استوار انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای(حفظه الله) تسلیت عرض می‌نمایم.»

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت